Burn out


Burn out (preventie)

Denk je alleen nog maar aan je werk?
Ben je moe, gestrest en gefrustreerd?
Is je energielevel zo laag dat je alleen nog maar op de bank kan liggen?
Wil je meer balans tussen werk en privé?

 

Moeder zijn combineren met werk kan een noodzaak, maar ook een aanvulling zijn op je leven. Het vraagt veel van je, vooral wanneer je op alle leefgebieden wil excelleren (ja mevrouw de perfectionist, jou bedoel ik!). Het is dan ook van groot belang dat je weet wat jou energie geeft, maar ook wat energie van je vraagt. En wat nog belangrijker is; je kan hierin je grenzen aangeven! En laat dit nou net een dingetje zijn dat veel vrouwen moeilijk vinden. Het woord 'nee' zeggen. Na een coachtraject bij mij, is het woord 'nee' je beste vriend. Je gaat leren wat je energie geeft, hoe jouw energiebalans perfect in evenwicht is en hoe jij je assertiever gaat opstellen. Dit is een pittig en kwetsbaar proces. Het is tijd om voor jezelf te gaan zorgen. En dit vraagt moed! Het vraagt moed om je kwetsbaar op te stellen en een pas op de plaats te maken. Je hebt vast zelf al van alles geprobeerd. Maar gewoontes en gedrag veranderen is een uitdaging. Een mooi proces waar ik je graag bij wil helpen!

 

Heb je behoefte aan

★ Iemand die je inzicht geeft in jouw stressgevende gedachten, gevoelens en gedrag?

★ Iemand die echt goed luistert en jou helpt je energie in balans te krijgen?

★ Iemand die je motiveert mild voor jezelf te zijn maar toch het beste uit jezelf te halen?

★ Iemand je écht kan helpen?

 

Dat is de reden dat je nu hier bent. Je hebt jezelf overvraagt of ziet in dat je dit doet. Je wilt hulp, top!

 

Life coaching

Een individueel life coaching traject gericht op burn-out (preventie) is enorm effectief. We kijken we waar je nu staat in je leven, waar je naartoe wilt en hoe je daar komt. Je komt erachter wat ervoor heeft gezorgd dat je in die burn out bent gekomen en hoe je het kan gaan voorkomen in de toekomst. Ik help je te kijken naar je eigen gedachten, gevoelens en gedrag. En ik houd je een spiegel voor waardoor jij je eigen patronen gaat herkennen. Ik daag je uit om 100 procent verantwoordelijkheid te nemen en te gaan voor het leven dat jij graag wilt hebben.

Hoe ziet het traject eruit?

We beginnen met een gratis Krachtig Coach Gesprek. Je vertelt wat je klachten zijn en in hoeverre je energie hebt om een traject aan te gaan. Ik zal je vertellen hoe, op basis van je vraag, het coachtraject eruit zal zien en wat de kosten ervan zijn. Zit je echt in een burn-out dan gaan we eerst aan de slag om je energiebalans op peil te krijgen. Dit zal gericht zijn op rust, reinheid en regelmaat. Doen wat je leuk vind en je stressniveau laten zakken. Vervolgens gaan we ons richten op de energiegevers. Maar we kijken samen eerst of we een ‘klik’ hebben. Dit is erg belangrijk voor een succesvol coachtraject! Dan pas besluit je of je verder gaat met het traject.

Wanneer je in een burn-out zit kan ik niet van te voren zeggen hoelang een traject zal duren. Het ligt er helemaal aan hoe snel jouw lichaam herstelt en wanneer jij er klaar voor bent om ook cognitief aan de slag te gaan. Het begin zal vooral in het teken staan van fysiek weer in balans komen. Wanneer dit is gebeurd zullen we aan de hand van de volgende stappen cognitief aan de slag gaan. Zodat jij je levenswijze gaat veranderen en een volgende burn-out kan voorkomen.

Stap 1
In kaart brengen wat je energieniveau is en energiegevers zijn.
Stap 2
Ontdekken van je talenten en drijfveren. Je komt erachter waar jij enthousiast van wordt en energie van krijgt.
Stap 3
Ontdekken vanuit welke waarden je leeft en handelt.
Stap 4
Patronen en overtuigingen benoemen en herkennen.
Stap 5
Doelen stellen
Stap 6
Belemmeringen en oud gedrag aanpakken
Stap 7
Opstellen van het plan van aanpak en aan de slag!
Stap 8
Vasthouden van nieuwe overtuigingen en gedrag.

[maxbutton id="2"]