Krachtig Coach Gesprek


Een Krachtig Coach Gesprek is een gesprek waarin we samen gaan kijken waar je nu staat en waar je naartoe wilt. Je hebt rustig de tijd om je verhaal te doen en ik stel je scherpe vragen zodat jij duidelijk krijgt wat je wilt.

We bespreken wat jou in de weg staat om te komen waar je wilt zijn. Vervolgens ga je kijken welke acties je wilt nemen om hieraan te gaan werken. Dit kan het beginnen van een coachtraject zijn. maar ook het lezen van boeken of misschien wel iets heel anders. De keuze is aan jou!

Het Krachtige Coach Gesprek is een geheel vrijblijvend gesprek.

Anders dan een kennismakingsgesprek gaan we tijdens het Krachtige Coach Gesprek wel gelijk aan de slag met coachen. Hierdoor leer mij als coach kennen en kan je goed inschatten of het klikt en of mijn manier van coachen bij je past. Het kan ook zijn dat je na 1 gesprek voldoende geholpen bent en voor nu alleen verder wil. Dat is ook helemaal prima.

 

Wat levert een Krachtig Coach Gesprek je op:

 

Duidelijk wat coaching precies is

Inzicht in mijn manier van coachen

Een heldere coachvraag

Inzicht in je belemmeringen

Een actiepunt om gelijk mee aan de slag te gaan

 

Wil je aan de slag en je inschrijven voor een Krachtig Coach Gesprek?

Stuur me dan een mail (info@evaacoaching.nl) of laat een bericht achter op het contactformulier.

 

 

 

Ervaringen van anderen

Krachtig Coach Gesprek "Begin februari ben ik voor het eerst in mijn leven naar een Krachtig Coach Gesprek geweest van EVAA Coaching. Ik vond het spannend, maar bij binnenkomst viel die spanning meteen weg. Evelien is een erg leuke,vriendelijke en warme vrouw met een open uitstraling. Ook de praktijkruimte straalt rust en warmte uit, om maar zo te zeggen. Je voelt je snel op je gemak. Aangezien ik thuis door mijn NAH tegen wat dingen aanliep heb ik de stap genomen om naar Evelien te gaan. Ik heb aangegeven wat mijn doelen waren en ook waar ik tegenaan liep waardoor ik mezelf steeds op de achtergrond plaatste. Het gesprek liep vlot, met passende oplossingsgerichte antwoorden, maar ook met treffende vragen van Evelien waardoor je zelf al snel weet wat je te doen hebt. Of wat de oorzaak is. Ik heb zeker wat aan dit gesprek gehad, heb al een aantal dingen in praktijk gebracht. Dit bevalt mij erg goed. Nog niet alle doelen heb ik bereikt maar ik werk eraan met de tips en handvatten die ik heb gekregen. Ik zou Evelien zeker aanraden aan een ieder die vastloopt of zichzelf teveel vergeet. Ik ben in ieder geval erg blij dat ik dit gesprek heb gehad. Evelien nogmaals hartelijk dank!"

R.S - Moeder 4 kinderen

Krachtig Coach Gesprek "Mijn coachgesprek verliep heel erg natuurlijk, geen geforceerde vragen, we kwamen vanzelf op vragen en antwoorden. Ik voelde me op mijn gemak, kon mezelf zijn en had aan het eind van het gesprek weer helderheid in mijn hoofd. En dat in 1 gesprek, ik was verrast. Door zelf tot inzichten te komen, met sturing van Evelien, voelt het alsof je zelf de regie hebt, en dat vond ik prettig. Ik heb tijdens het gesprek besloten een traject te starten, omdat ik het gevoel heb dat Evelien me verder kan brengen, veel verder dan ik alleen kom. Evelien is rustig, laat je zelf nadenken, ze geeft je de ruimte persoonlijke dingen te bespreken en laat je zien dat er mogelijkheden zijn. De positiviteit wordt benadrukt, zonder 'zweverig' te zijn. Ik raad het iedereen aan die het gevoel heeft vast te zitten, in 1  gesprek kun je al tot wonderlijke inzichten komen."

M.W - Backoffice - Marketing medewerker - moeder van 3

Krachtig Coach Gesprek "Ik heb het coachgesprek ervaren als een gesprek met iemand die de tijd voor je neemt - luistert- jezelf de juiste antwoorden en tips laat formuleren en zelfvertrouwen geeft!

Dit op een ontspannen, nuchtere en praktische manier. N.a.v dit gesprek ben ik een traject gestart omdat ik verwacht dat ik onder begeleiding van Evelien nog veel meer kan bereiken!"

M. Kemna - Docent MBO

Krachtig Coach Gesprek "Ik voelde me gelijk thuis bij Evelien, We hebben kinderen in dezelfde leeftijd waardoor het gelijk vertrouwd voelde. Ik dacht dat mijn vraag was meer balans tussen werk en privé te vinden maar al gauw kwamen we erop dat ik eigenlijk mezelf teveel wegcijfer. Met de tips van Evelien heb ik meer rust en kan ik meer dingen loslaten waardoor ik me minder verantwoordelijk voel om alles zelf te doen en er meer ruimte ontstaat voor mijn eigen ik naast ons gezin en mijn werk. Met wat kleine aanpassingen in mijn eigen gedachtepatroon zit ik veel beter in mijn vel en dat komt de sfeer in huis ten goede. Evelien heel erg bedankt!"

I.B - Zelfstandig ondernemer

Krachtig Coach Gesprek "Op 13 januari had ik een gesprek met Evelien. Haar oproep op Facebook eind vorig jaar triggerde me om me in te schrijven voor een coachingsgesprek. Er stond iets over altijd te weinig tijd hebben, druk druk druk. Daar herkende ik me wel in. Het gesprek was erg leuk, verhelderend en inspireerde me om een aantal dingen anders te doen. Bijv. eerder naar bed gaan. Wij gaan altijd te laat naar bed, waarom, gewoon omdat onze avond laat begint, laat terug van werk, kids naar bed, opruimen etc. Dan dom voor de tv zitten en gewoon blijven zitten, m.a.g. te laat naar bed, en meer moeite met opstaan de volgende dag waardoor te laat opstaan, te weinig tijd om het hele spul klaar te maken voor school, gemopper en door vermoeidheid nog meer gemopper. Oplossing, eerder naar bed gaan. Zo simpel, maar doen is lastiger. Door het gesprek is dit een actiepunt geworden en lukt het vaker om te doen. Het volgende was een ochtendroutine maken met de kinderen zodat het opstaan, aankleden, ontbijten en klaarmaken voor school niet iedere dag zo hectisch is en gepaard gaat met gemopper van allemaal. Het werkt en de start van de dag is veel minder vervelend.

Wat erg zinvol was, was om in een cirkel aan te geven hoeveel tijd je per dag besteed aan wat. Toen kwam ik erachter dat ik wel heel weinig sliep, waar we dus nu iets aan gedaan hebben. Evelien is een erg aardige coach die je vooral ruimte geeft om te praten en af en toe een aanzet geeft om tot inzichten te komen. Maar ze laat het je vooral zelf bedenken wat mijns inziens het best werkt! Ik kwam er bijvoorbeeld achter dat ik het wel heel druk heb, maar dat ik dat ook fijn vind. Dat is ook mijn aard, liever een taart bakken dan eentje kopen bijv. Sommige dingen kunnen makkelijker en het is goed om in te zien dat een deel van dat druk zijn door jezelf wordt veroorzaakt omdat je bent zoals je bent. Al met al een leuk gesprek waar ik nog regelmatig aan terugdenk!!"

R.v.D - Fysiotherapeut

Wil je ook als eerste op de hoogte zijn via de EVAA Coaching nieuwsbrief?