Over Evelien


Mijn naam is Evelien Aarten (1986). Ik woon samen met mijn vriend Vincent en onze drie jongens (2, 3 en 4 jaar) in het prachtige Haaksbergen (Twente - Overijssel). Geboren en getogen in Hengelo kan je wel zeggen dat ik een echte nuchtere Twentenaar ben. 

 

Van jongs af aan wilde ik altijd al 'mensen helpen'. Vrienden kwamen met hun 'problemen' naar mij toe. "Het lijkt wel of je het aantrekt", zeiden mijn ouders ooit. Het was dan ook geen verrassing dat ik Sociaal Pedagogische Hulpverlening en Arbeid en Organisatie Psychologie ben gaan studeren. Tijdens mijn werk merkte ik dat mijn voorkeur uitging naar het werken met vrouwen. Specifiek moeders. Per toeval kwam ik in contact met coaching en dit klopte precies.

 

Ik ben bij de Balansgroep in Driebergen de (PostHBO, NOBCO, EQA en KTNO geaccrediteerde) opleiding tot Life- en Loopbaan coach gaan volgen. En tijdens de opleiding werd het me allemaal duidelijk. In plaats van het vage 'werken met mensen' wist ik dat ik werkende moeders wilde coachen.

 

De reden om mij speciaal te richten op werkende moeders en op het gebied van burn-out, moederschap en carrière is een persoonlijke keuze geweest. Ik heb zelf ook een lange tijd mijn grenzen niet aan gegeven en het schreeuwen van mijn lichaam genegeerd.  Met drie zoontjes vond ik het niet gek dat ik moe, gefrustreerd en huilerig was. Inmiddels weet ik hoe het anders kan en wil ik graag met mijn ervaring en expertise anderen vrouwen verder helpen.

 

Vanaf begin 2016 mag ik mij trotse eigenaresse noemen van "EVAA Coaching". In mijn coachingspraktijk zorg ik ervoor dat moeders weer hun plezier, energie en enthousiasme terug vinden. Ik leer jou je grenzen kennen en hoe je deze aan de buitenwereld kenbaar maakt. Je leert in een korte tijd hoe jij je energie terug krijgt en hoe jij je kunt opladen. Zodat je weer (zonder schuldgevoel) kan genieten van het moederschap. En jij je kinderen alle liefde en aandacht kan geven die je ze zo gunt.

 

Wil je ook ervaren hoe fijn het is om weer rust in jezelf te voelen en weer in ‘charge’ te zijn?

 

Neem contact op voor meer informatie en we plannen snel een gesprek in!

 

Liefs, Evelien