Tarieven


Een coachtraject is maatwerk. Iedereen heeft wat anders nodig. De een vindt het fijn om opdrachten tijdens de sessies te doen. Maar misschien doe jij het liefst veel opdrachten thuis en wil je vooral in gesprek tijdens de sessies. Dit kan allemaal. We doen wat voor jou werkt en wat jij fijn vindt.

In een Krachtig Coach Gesprek kijken we samen naar wat jouw voorkeur is. Op basis daarvan stel ik een pakket samen wat speciaal voor jou op maat is gemaakt.

Mijn uurtarief is 75,- euro per uur (excl BTW).

Wat in elk traject zeker zit is een Krachtig Coach Gesprek, een eindgesprek, testmaterialen, rapportage en e-coaching (bellen, mailen, appen).

Als je meer informatie wilt kan je onderaan de pagina via het contactformulier een bericht achterlaten. Dan mail ik je terug en kunnen we eventueel een belafspraak maken zodat ik al je vragen kan beantwoorden.

 

En dan nog even dit:

  • Voor coaching binnen organisaties wordt een offerte op maat uitgebracht
  • Alle vermelde tarieven zijn exclusief BTW
  • Ik heb voor je uitgezocht op welke manier jij je kosten (gedeeltelijk) vergoed kan krijgen
  • Je afspraak kan tot 48 uur van tevoren kosteloos worden afgezegd. Mocht je binnen 48 uur je afspraak moeten afzeggen zal ik in alle redelijkheid een bedrag met je afspreken. En we plannen op korte termijn een nieuwe sessie in.