De ultieme Reintegratie kit ( 17 euro)

Herstellen van burnout

Ik help jou herstellen op een manier die 100% bij jou past

Add Your Heading Text Here

Direct aan de slag?

Download hier gratis het ‘e-book’ 10 simpele manieren om je omgeving herstelproof te maken’.

privacy Als je mijn e-book download ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Add Your Heading Text Here

Hé harde
werker!

Je hebt te lang teveel van jezelf gegeven. Elke keer als het nodig was stond je voor anderen klaar (ook als je er eigenlijk geen puf voor had). En dat vind je niet erg, je helpt graag! Maar de laatste tijd zit je veel te piekeren, hebt een rothumeur, voelt je onzeker en je vergeet van alles. Het lijkt wel of je brein niet wilt meewerken. Je voelt je opgejaagd, moe en hebt geen energie voor dingen die je vroeger met plezier deed. Het enige wat je wilt is rust voelen, in je hoofd en lijf, maar het voelt alsof dit onmogelijk is. Sterker nog, je baalt ervan dat het niet gewoon kan zijn zoals het was. Je hebt helemaal geen zin om nu stil te moeten staan om te gaan herstellen. Maar het is klaar, dit is niet gezond meer. Je bent opgebrand… Herkenbaar?

Herken jij dit?

Wat als ik je vertel dat het ook zo kan zijn:

01.

Opstaan met een kalm gevoel. Niet meer direct een gevoel van angst en paniek.

02.

De fysieke klachten zijn voorbij. Je lichaam hoeft niet meer te schreeuwen zodat jij gaat luisteren.

03.

Je voelt je emotioneel stabiel. Je kunt weer relativeren omdat je brein niet meer in standje ‘overleving’ staat.

04.

Je bent in verbinding met jezelf. Jij staat (weer) op nummer 1. You can’t pour from an empty cup.

05.

Plezier is belangrijk. Het leven voelt weer veilig en minder serieus.

06.

Je bent uitgerust. Je relatie met slaap is gezonder en je geniet van rustmomenten overdag.

Je klachten zijn niet het gevolg van teveel stress maar van te weinig herstel.

Add Your Heading Text Here

Stop met doorgaan, start met herstellen.

Download hier gratis het ebook: ‘10 simpele manieren om je omgeving herstelproof te maken’.

privacy Als je mijn e-book download ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Add Your Heading Text Here

Het is tijd om dingen anders te gaan doen

Je lichaam geeft niet voor niks al deze signalen. Hoe langer je op deze manier doorgaat hoe langer het gaat duren voordat je bent hersteld. Durf jij toe te geven dat jouw aanpakt niet werkt? Pas jij dezelfde strategie toe om uit je burnout te komen als dat jij erin bent gekomen?

Door hard te werken? Veel na te denken? Een plan voor jezelf op te stellen? Dit voelt misschien als ‘verstandig’, maar eigenlijk doe je precies hetzelfde als voorheen. 

Als je doet wat je blijft doet, zal je krijgen wat je kreeg. Ik weet het uit ervaring, want ik heb het zelf ook op deze manier geprobeerd. 

En ik kan je vertellen dat je dan heel lang bezig bent en het herstel veel langer duurt dan nodig.

Ik ga je helpen het radicaal anders te benaderen. Stress is fysiek in plaats van mentaal. Ik leer je wat herstelgedrag is. We richten op verbinding en plezier, in plaats van lijstjes, moetjes en regels. Met als doel een fijn leven dat jouw past als een handschoen, waardoor je klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon en wegblijven in de toekomst. Want jij gaat leven op jouw voorwaarden en hebt donderssnel in de gaten wanneer je lichaam aangeeft dat jij iets doet wat niet gezond voor je is.

Van het perfecte plaatje naar overspannen.

Wat had ik nou te klagen. Ik had een universitaire opleiding afgerond, leuke man, 3 gezonde kinderen, fijn huis, deeltijd baan. Toch voelde ik me altijd zenuwachtig, zat in mijn hoofd te piekeren, was angstig, geen zin om eropuit te gaan en stelde mijn taken uit. Gek genoeg zag ik dit niet als een signaal van ‘Hé Evelien, misschien moet je je leven anders inrichten’. Sterker nog, ik zag dit als een signaal van ‘Hé Evelien, je moet nog harder je best doen!’. 

Ik ging NOG MEER DOEN van wat (blijkbaar) niet werkte. In plaats van dat ik uitzocht wat wel werkt voor mij. Uiteindelijk raakte ik overspannen. Ik besloot dat het anders mocht en moest. Ik liet het ‘ideale plaatje’ los en ging mijn overtuigingen onderzoeken. En wat dat allemaal in gang heeft gezet…

REVIEWS

Marleen

Freelance projectleider
Ze heeft me echt doen inzien dat ik in staat ben om NEE te zeggen, mijn agenda even helemaal leeg kan hebben en nu echt de ruimte ervaar om dat te doen wat me het minste energie kost, waar ik waardering en voldoening uit haal. En dat ik ook mag ontspannen en weet wat NIKSEN is.

Esther

Orthopedagoog

Ik was zonder Evelien niet zo snel weer opgekrabbeld als dat ik nu heb gedaan. Als je ook een “spiegel” zoekt die echt kennis van zaken heeft en daarnaast ook een mooi mens is dan ben je bij Evelien zeker aan het juiste adres.

Jorien

Leerkracht

Evelien is een bevlogen en onderlegde coach. Daarnaast is ze heel open waardoor ik direct het gevoel had op de juiste plek te zitten. Evelien begeleidt en leidt je zonder dat je het door hebt. Maar in het dagelijkse leven hoor je stem van Evelien. Ik, gelukkig, heb dit mogen ervaren en ik ben dan ook heel dankbaar dat ik op de juiste plek ben terechtgekomen.

Direct aan de slag?

Download hier gratis het e-book: ’10 simpele manieren om mijn omgeving herstelproof te maken’.

privacy Als je mijn e-book download ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacyverklaring.

Werk met mij

Podcast over stress en burnout
Podcast
Ik snap dat het lezen nu veel energie kost. Daarom ben ik de podcast gestart met korte afleveringen van 5 a 10 minuten met allerlei interessante onderwerpen omtrent stress en burnout.
masterclass

Weet je niet zo goed wat je kunt verwachten tijdens je herstel? Wil je leren welke hoe de route naar herstel eruit ziet? Schrijf je dan in voor de gratis masterclass: ReCharge; roadmap naar herstel.

Coach Burnout klachten
programma

Wil je liever direct aan de slag met je herstel en deelnemen aan een van de online programma’s? Kijk dan hier voor meer informatie over ReCharge.