Aan de slag met het coachprogramma?

Constant het gevoel aan te staan. De to-do lijstjes die maar niet af lijken te komen. De gedachten die steeds door je hoofd gaan. Waardoor je stress, onrust en angst voelt in je lijf.

Je geheugen die werkt als een vergiet, je maakt fouten, je snauwt je kinderen of je partner iets te vaak af. Je hebt te weinig focus op de leuke dingen in het leven, maar richt je teveel op ‘wat er zou kunnen gebeuren’. Die controle drang, wat ooit positief gelabeld werd als ‘perfectionisme’, voelt nu als een steen in je maag. Faalangst, bang om fouten te maken, om het niet meer vol te houden.

De weg lijkt lang, maar doorgaan is geen optie meer. Ik help je graag terug naar rust, positiviteit en zelfvertrouwen. In het coachtraject gaan we samen de boel aanpakken. Je mag ballen laten vallen en de regie weer terugpakken.

Hoe zou dit voor je zijn:

 

✅ Vol zelfvertrouwen voor jezelf kiezen, zonder jezelf egoïstisch te vinden of schuldig te voelen.

✅ Dingen doen die JIJ wilt, in plaats van het pleasen van anderen.

✅ Uitdaging zien in het proberen en fouten mag maken.

✅ Groeien in je functie en als mens.

✅ Als je precies weet hoe je kunt herstellen en tot rust komt in je werk, maar ook thuis.

✅ Je een aardige en helpende ‘stem’ ontwikkelt in plaats van deze kritische gedachten waarmee je tegen jezelf praat.

✅ Je thuis niet meer nadenkt over het werkt of je druk maakt over je dienst, maar bezig kan met wat jij écht belangrijk vindt.

 

Ik vind Evelien een zeer professionele, begripvolle en daadkrachtige coach die me heeft geholpen mezelf én de lol in alles weer terug te vinden.”

Marion, ondernemer en moeder van 3

In dit programma worden neuropsychologie, cognitieve gedragstherapie én stresscoaching gecombineerd.  

EEN-OP-EEN COACHING

In 7 gesprekken gaan we samen aan de slag. Tijdens het online programma en in de werkmap leer je veel over je stresssysteem. Tijdens de een-op-een gesprekken gaan we echt de diepte in. We onderzoeken waar je onzekerheid vandaan komt en we stellen concrete doelen. Ik coach je om te oefenen met nieuw gedrag en om moeilijke gesprekken aan te gaan.

Vanwege de coronamaatregelen zullen de gesprekken nu online via ZOOM of MS Teams plaatsvinden.  

ONLINE PROGRAMMA

Je ontvangt een online programma. Dit is een pakket dat bestaat uit video’s met informatie én opdrachten, waar je thuis zelf mee aan de slag kunt. Ook na de coaching, houd je toegang tot de video’s en opdrachten.

De modules gaan over: je stresssysteem, ontspannen, herstellen, zelfwaardering en zelfvertrouwen, voeding, ademhaling, mindset en gedachten en nog veel meer. 

INFORMATIE MAP

Je ontvangt een werk- en informatiemap vol met informatie over je stresssysteem, hersteltips, zelfzorg, focus, werkdruk ontspanningsoefeningen. Ideaal om na de coaching te blijven gebruiken.

ONLINE OMGEVING

Je krijgt toegang tot een beveiligde online omgeving van het CSR Centrum (het kenniscentrum voor stress en burn-out), waarin je mij onbeperkt vragen mag stellen. 

In deze omgeving kun je de digitale stressklachten test maken en downloaden. Deze vragenlijst kan je ook tussentijds invullen om te kijken wat je progressie is tijdens de coaching. 

Het relativeren lukt me weer veel beter en ik ben positiever.

Over het algemeen ben ik relaxter en minder gestrest. 

In het gezin merk ik ook dat we allemaal relaxt zijn. We kunnen meer genieten van elkaar.

Iris, werkt in loondienst  en is moeder

Voor wie is dit programma?

Dit programma is geschikt voor hoogopgeleide vrouwen met stressklachten die onzekerheid voelen in hun werk en hierdoor teveel stress en te weinig werkplezier hebben.

Hoe lang duurt het programma?

Het online programma bestaat uit 13 modules. Die kan je in je eigen tempo behandelen. Het coachprogramma zal in ongeveer 4 tot5 maanden zijn afgerond.

Wat als we geen klik hebben?

We starten met een vrijblijvend gesprek van 30 minuten, waarin we kennismaken en voelen of we een klik hebben. Is dat voor beide kanten het geval dan starten we met het coachprogramma. 

Is dit programma ook geschikt als ik burn-out ben?

De inhoud is zeker geschikt, echter ben je in de eerste maanden niet in staat om in dit tempo je de stof eigen te maken. Neemt contact op wanneer je al bent uitgevallen van je werk met stressklachten (of op het punt staat). Dan bied ik je graag een programma op maat (dezelfde inhoud, langer programma).

Wordt dit programma vergoed?

Stressklachten worden gezien als aanpassingsstoornis, dit wordt in principe niet vergoed door je zorgverzekeraar. Bij een aanvullende verzekering wordt een stresscoachtraject soms deels vergoed. Neem hiervoor zelf contact op met je zorgverzekeraar. Wel kan je de coaching als studiekosten opgeven voor de belasting. Vaak neemt de werkgever ook een gedeelte van de kosten voor zijn rekening.

Zijn de sessies online of offline?

De meeste sessies zijn online via MS teams of Zoom. Mocht je liever live de gesprekken voeren dan ben je ook van harte welkom in de praktijk in Haaksbergen of we wandelen samen door het Scholtenhagenpark in Haaksbergen.

Eerst even telefonisch contact?

Voordat we starten met het coachprogramma maken we eerst kennis. Jij kunt mij telefonisch al je vragen stellen en ik kijk of dit programma bij jou past. 

Volg me op social media
Werktijden

Ma – vr:  9.00 – 14.00 

Email

info@evaacoaching.nl

Adres (alleen op afspraak)

Weverstraat 2

7481 JZ Haaksbergen

Wil jij weer die rust ervaren in je hoofd én lijf?

Meld je dan aan voor mijn wekelijkse ontspan-tips per mail en ontvang ook mijn ebook 'van altijd 'AAN' naar rust en balans'.

Het is gelukt, je ontvangt het ebook in je mailbox (check ook even je spam).