Hoi, ik ben Evelien!

 

Ik ben Arbeid- en Organisatiepsycholoog, Stresscoach, moeder van 3 jongens en eigenaresse van mijn praktijk EVAA Coaching, waar ik ervoor zorg dat jij als werkende moeder uit je overspanning of burn-out komt.

Zelf heb ik 4 jaar geleden te kampen gehad met een overspanning en ik ben daar veel sterker (en meer ontspannen) uitgekomen.

Ik heb in 2016 mijn praktijk opgericht om moeders te leren hoe ze een relaxt leven kunnen leiden zonder dat ze kampen met stressklachten.

Ik ben gespecialiseerd in stresscoaching

Ik heb mij als psycholoog en coach gespecialiseerd in de stresscoaching en ben partner van het CSR Centrum. Dit is hét centrum voor stress- en burn-outcoaching. Door het gebruik van hun CSR-methode laat ik jou eerst lichamelijk herstellen van de stressklachten. Wanneer je na 6 tot 8 weken weer wat energieker wordt en minder somber bent, gaan we aan herstelgedrag werken.

Ik zorg ervoor dat moeders zelf weten wat er in hun lichaam gebeurt. Ze leren alle tools en tricks die ze nodig hebben om ander gedrag aan te leren, dat ze hun hele leven kunnen volhouden. Wanneer je eenmaal overspannen bent geweest wil je nooit meer terug naar de persoon die je was. Je wordt een verbeterde, gezondere en veel meer gelukkige versie van jezelf!

Dat je burn-out een zege kan zijn is in het begin moeilijk te geloven. En dat snap ik. Daarom gaan we gelijk heel concreet en praktisch te werk, zodat je snel resultaat ziet. Ik help je bij de gesprekken waar je tegenop ziet. Zo bereid ik de gesprekken met de bedrijfsarts met je voor en krijg je altijd een verslag  van de intake mee, zodat je met een goed gevoel in gesprek kan gaan. Ik heb een onlineomgeving waarin opdrachten en informatie altijd zichtbaar zijn voor jou. En maak zo nodig gebruik van Skype. Mocht je de eerste weken te moe zijn, dan kunnen de eerste sessies toch al plaats vinden.

Wil je ook ervaren hoe fijn het is om weer rust in jezelf te voelen en weer ‘in charge’ te zijn?

Een paar weetjes:

Ik ben psycholoog, maar geef niet alleen maar therapie! Jij hoeft niet ‘gefixt’ te worden. Psychisch gezien ben je waarschijnlijk totaal in orde! Waar je nu last van hebt, is een gevolg van de ontregelingen in je lichaam door de roofbouw die je de afgelopen maanden (jaren?) hebt gepleegd. Zodra jouw stresssysteem tot rust komt, zal je minder somber worden en verandert je gedrag. Ik help je wel met die laatste vaardigheden die je wilt leren om niet weer terug te vallen in een overspanning.

Ik stel geen ‘wat denk je zelf’-vragen in het begin Als jij overspannen of burned-out in de praktijk komt, dan neem ik je agenda even van je over. Ik vertel je wat verstandig is om te gaan doen, zodat jij zo snel mogelijk je rust kan pakken. We kijken in het eerste gesprek hoe ernstig je klachten zijn en je krijgt adviezen van mij waarmee je meteen aan de slag kan. Ik ga geen moeilijke vragen stellen of cognitief aan het werk (met jouw denken, geheugen, concentratie etcetera), want dat lukt nu gewoon even niet… en dat snap ik.

Ik ben graag betrokken en zorg voor maatwerk. Je mag mij mailen als je het even niet meer ziet zitten en ik zal je cheerleader zijn als je dit nodig hebt. Wanneer je inziet dat je overspannen bent of een burn-out hebt, ga je een lastige periode in. Vooral de eerste weken zijn erg emotioneel. Dat weet ik, en daarom steun ik je graag.

Ik bereid samen met jou de gesprekken met je bedrijfsarts voor. Dit is iets wat veel vrouwen angst aanjaagt en nogal wat stress geeft. Ik zorg ervoor dat je goed voorbereid bent en geef je alle tips die je nodig hebt. Je gaat zelfverzekerd je gesprek tegemoet en kan goed verwoorden hoe het met je gaat. Ik geef je een verslag mee dat je bedrijfsarts kan doornemen. Indien nodig mag de bedrijfsarts contact met mij opnemen en zal ik mijn inzichten delen.

Ik ben ook een ervaringsdeskundige. In 2014 ben ik overspannen geraakt en heb ik ervaren hoe ontzettend zwaar dit is. Zeker wanneer je kinderen hebt en je het idee hebt dat je geen tijd hebt om uit te rusten en te herstellen. Ik weet dat dit gelukkig wel mogelijk is, en ik ga je helpen om dit voor elkaar te krijgen!

Allright, ben je helemaal klaar met je stressklachten en wil je mijn hulp?

EVAA Coaching

Ik ben Evelien Aarten en als psycholoog en stresscoach help ik jou uit je burn-out. Zodat jij je weer ontspannen en energiek gaat voelen.

 

Contact

 

Weverstraat 2, 7481 JZ Haaksbergen

+31 6 33 651 654