Het is mijn doel om jou te inspireren en te laten zien welke controle jij hebt zodat je weer in balans komt. 

Super bedankt voor het fijne webinar!

Heel herkenbaar wat je vertelt en ik snap nu veel beter wat ik verkeerd doe waardoor ik mij zo gestresst blijf voelen! 

Ellen

Wat een realitycheck!

Ik heb me opgegeven voor het webinar omdat ik me steeds opgejaagd voelde. Maar toen ik de stress-test deed schrok ik van alle symptomen die ik kon afvinken! Dit webinar was echt een spiegel voor mij. Dit maakt het ook veel makkelijker om met je tips aan de slag te gaan. 

Marjolein

Meer mensen moeten dit weten

Nadat ik  Evelien haar lezing bijgewoond over ‘Stress & Burn-out’, heb ik haar direct benaderd of ik haar lezing mocht hosten. Ik vond namelijk dat meer mensen dit moesten weten.

Zelf had ik al een redelijke kennis van het onderwerp, toch was het een eye-openener voor me.

Evelien maakt het proces van wat er in het lichaam gebeurd als je stress ervaart en hoe je hier van kunt herstellen op een mooie manier inzichtelijk. Haar kennis is duidelijk goed onderbouwt.

Haar passie voor het vak en het helpen van mensen straalt van haar af, in alle rust. Ook als je geen of weinig stress ervaart, is haar lezing/masterclass een aanrader.

Je leert je eigen lichaam of signalen van overmatige stress herkennen. Of het maakt het gemakkelijker overspannen/burn-out collega’s te begrijpen.

Manon

Wil jij weer die rust ervaren in je hoofd én lijf?

Meld je dan aan voor mijn wekelijkse ontspan-tips per mail en ontvang ook mijn ebook 'van altijd 'AAN' naar rust en balans'.

Het is gelukt, je ontvangt het ebook in je mailbox (check ook even je spam).