Aan de slag met het ebook!

Gratis e-book ‘Meer energie, tijd en minder stress’

In dit e-book deel ik wat opdrachten met je om gelijk mee aan de slag te gaan, speciaal voor jou! Met de opdrachten krijg je meer inzicht in wat je energie geeft en kost. Met als gevolg meer energie en je verminderd je stress.

Meer nodig dan alleen een ebook?

 

Merk je dat je klachten na het doornemen van het ebook nog niet minder worden? Dan heb je waarschijnlijk al een lange tijd last van stress en heb je stressklachten ontwikkelt.

Ik zou graag door middel van een ebook je hiervan af helpen. En als dat zou kunnen had ik er ook echt een voor je geschreven. Helaas is chronische stress te gecompliceerd om ‘even’ met een ebook vanaf te komen. Je lichaam zorgt ervoor dat je acties neemt waardoor je stress blijft ervaren. Je lijf heeft weerstand om te ontspannen.

Herken je dat? Dat je op de bank wil rusten, maar je zo onrustig voelt en dus weer iets gaat doen? Je zorgt er zelf voor dat je niet kúnt bijkomen van je stress. Dát is precies waar ik je op ga coachen. Niet alleen kennis, maar je praktisch en concreet helpen de juiste acties te nemen en te laten zodat je wél op die bank blijft zitten! En er weer uitgerust vanaf komt!

Vraag een gratis ontstressgesprek aan en ik vertel je graag meer hoe we dit voor elkaar gaan krijgen!

 

EVAA Coaching

Ik ben Evelien Aarten en als psycholoog en stresscoach help ik jou uit je burn-out. Zodat jij je weer ontspannen en energiek gaat voelen.

 

Contact

 

Weverstraat 2, 7481 JZ Haaksbergen

+31 6 33 651 654