Wat leuk dat je benieuwd bent naar een gratis sessie van 30 minuten!

Sta je constant op ‘AAN’? Ben je alsmaar aan het denken en lukt het niet om je werk los te laten? Laat me je helpen!

Het is mijn missie om vrouwen te begeleiden naar meer rust en controle over hun gedachten. Ik zie zoveel vrouwen alleen aanmodderen en keihard doorwerken. Terwijl ze allang voelen dat dit niet de manier is waarop ze willen leven. Ik help je graag om weer de vrouw, moeder of ambiteuze collega te zijn die je wilt zijn.

Speciaal voor vrouwen die voelen dat het tijd is en die bereid zijn om stappen te zetten en zich kwetsbaar op durven stellen geef ik iedere maand 3 sessies cadeau.

Tijdens deze sessie bekijken waar je tegen aanloopt. Ik benoem 3 dingen die jij kunt veranderen om direct meer ruimte en rust te ervaren. Het gesprek is telefonisch en duurt een half uur. Hieraan zijn geen kosten verbonden

7

Vul hieronder het formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op! 

Ik kijk uit naar je antwoorden op onderstaande vragen! 
Je antwoorden blijven uiteraard tussen ons.

Ben je bereid om in jezelf te investeren?

9 + 14 =

Elke (drukke) moeder zou zichzelf een gesprek met Evelien ‘cadeau’ moeten doen. Evelien stelt de juiste vragen en heeft technieken om ervoor te zorgen dat jij als mama, partner, werknemer, vriendin, zus etc.. (weer) plezier en rust krijgt of houdt in je drukke bestaan én jezelf niet vergeet! Daarnaast werk je aan je zelfvertrouwen en dat heeft voor mij nieuwe deuren geopend en heb ik zelf mijn kansen gecreëerd! –> Dubbel en dwars waard zo’n gesprek dus!!

Marije Kemna

Moeder van 4 kinderen en werkt partime

Mijn coachgesprek verliep heel erg natuurlijk, geen geforceerde vragen, we kwamen vanzelf op vragen en antwoorden. Ik voelde me op mijn gemak, kon mezelf zijn en had aan het eind van het gesprek weer helderheid in mijn hoofd. En dat in 1 gesprek, ik was verrast.

Door zelf tot inzichten te komen, met sturing van Evelien, voelt het alsof je zelf de regie hebt, en dat vond ik prettig. Ik heb tijdens het gesprek besloten een traject te starten, omdat ik het gevoel heb dat Evelien me verder kan brengen, veel verder dan ik alleen kom.

Evelien is rustig, laat je zelf nadenken, ze geeft je de ruimte persoonlijke dingen te bespreken en laat je zien dat er mogelijkheden zijn. De positiviteit wordt benadrukt, zonder ‘zweverig’ te zijn.

Ik raad het iedereen aan die het gevoel heeft vast te zitten, in 1 gesprek kun je al tot wonderlijke inzichten komen.

Marion Wiemer

Moeder van 3 kinderen en werkt partime

Na twee operaties waarbij ik helaas restklachten heb overgehouden ben ik erg op zoek naar balans in mijn dagelijkse leven.
Hoeveel werk, wanneer mijn rustmomenten. Leuke activiteiten met gezin en vrienden en familie, het kost me allemaal veel meer energie, maar ik wil het natuurlijk nog wel allemaal. Ik ben heel erg zoekende naar de juiste balans.

Tijdens mijn coachgesprek was mijn hulpvraag dan ook om voor mijzelf meer inzicht te krijgen in wat voor mij belangrijk is.
Evelien is een prettig iemand om mee te praten. Ze gaf mij in een prettige omgeving het gevoel dat ik alles veilig kwijt kan bij haar.

Na ons eerste gesprek heb ik besloten om met haar samen verder te zoeken naar mijn balans. Wat is voor mij nou belangrijk en waar voel ik mij goed bij.

Ik kan een ieder aanraden eens met Evelien te praten. Een ieder die af en toe vastloopt in alles wat moet en alles wat je wilt heeft soms door inzichten van buiten af net weer het vizier beter helder. En heb je meer hulp nodig. Dan zit je ook op de juiste plek.

Chantal van Kuik

Ik heb het coachgesprek ervaren als een gesprek met iemand die de tijd voor je neemt – luistert- jezelf de juiste antwoorden en tips laat formuleren en zelfvertrouwen geeft!

Dit op een ontspannen, nuchtere en praktische manier. N.a.v dit gesprek ben ik een traject gestart omdat ik verwacht dat ik onder begeleiding van Evelien nog veel meer kan bereiken!

Marije

Natuurlijk ga ik heel zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Je kan hierover meer lezen in mijn privacyreglement.