Testimonial Marion

Welke twijfels had je van tevoren?

Ik twijfelde eerste over de prijs, omdat je geen fysiek product koopt is het niet tastbaar en dus weet je niet goed of dat geld het waard is. En ik twijfelde of ik het wel nodig had,  of dat ik het zelf wel kon oplossen. Ik vroeg me af of het wel met jou zou klikken en of je mij wel zou kunnen helpen. Of het de juiste weg was. Maar ik merkte dat de term stress en moeders mij wel triggerde en ik wilde voor mezelf en voor thuis meer in balans hebben.

Hoe was je ervaring met de stresscoaching uiteindelijk?

Heel waardevol. Ik vond het fijn dat je op een milde maar toch duidelijke manier zei dat ik overal mee moest stoppen omdat het teveel was geworden. Je kon mij heel duidelijk uitleggen waarom en wat er zou gebeuren als het zo doorging. Ook vond ik het heel fijn dat mijn man erbij betrokken werd. We moeten het immers wel samen redden. De vragenlijsten hebben mij goed geholpen met het zelfinzicht. Als coach vond ik je erg fijn omdat je goed luistert, je bent praktisch en hebt alles in het begin heel goed toepasbaar gemaakt. Het schrijven op een flip-over vond ik prettig, want daardoor zag ik het (letterlijk) beter voor me. En je liet me zelf oplossingen bedenken, zodat het voor mij echt werkt.

Wat was het resultaat na het coachtraject?

Ik ben zelf meer in balans. En als het even druk is dan weet ik beter hoe ik de balans weer snel terug krijg. Ik pas het nog niet altijd goed toe, maar weet nu hoe het moet. Je hebt me leren inzien dat ik zelf belangrijk ben en dat ik dit uitstraal naar de rest van mij gezin. Ik heb weer geleerd om te relativeren. Dit lukte tijdens de burn-out niet meer. Ik heb nu leren lummelen. En ik weet nu dat niks doen mag en fijn is en ook heel nuttig is om te herstellen.

Aan wie zou je dit aanbevelen?

Ik zou de mensen er zo uit kunnen pikken die dit nodig hebben. De vrouwen die altijd maar streng voor zichzelf zijn, de moeders met kinderen. Vrouwen die vaak zeggen ‘ik moet nog even’, maar als je die ‘evens’ allemaal optelt blijf je bezig. Vrouwen die via de bedrijfsarts aangeraden krijgen om een coach te gaan zoeken voor een stress coachtraject.

Wat is er verder nog leuk om te vertellen?

Ik vond het laagdrempelig. En je hebt lekkere thee! Ik merkte gelijk een klik. We hebben allebei 3 kinderen. Je laat merken dat jij ook geen perfecte moeder bent en benoemt de herkenning. Je geeft het gevoel dat alles vertelt mag worden. Ik vertrouw je. Ik vond het huiswerk in het begin erg fijn, alles kwam daardoor ‘open te liggen’. (Marion heeft eerst een paar sessies ‘personal coaching’ gedaan, voordat we over zijn gestapt op de stresscoaching.) Ik had echt het gevoel dat ik later in het traject zelf de regisseur was en ik zelf verantwoordelijk was voor het verloop, maar dan wel met een goede begeleider. Ook vond ik het kader fijn, je vertelde dat ik na 6-8 weken wat minder vermoeid zou zijn en minder somber, dan wist ik een beetje waar ik aan toe was, en wist ik ook dat het echt wel beter ging worden. In een traject met Evelien staat niet van te voren vast wat we gaan doen, alles wordt aangepast op de persoon, zo heb ik het ervaren.

Ik vind Evelien een zeer professionele, begripvolle en daadkrachtige stresscoach die me heeft geholpen mezelf én de lol in alles weer terug te vinden.

Wil jij weer die rust ervaren in je hoofd én lijf?

Meld je dan aan voor mijn wekelijkse ontspan-tips per mail en ontvang ook mijn ebook 'van altijd 'AAN' naar rust en balans'.

Het is gelukt, je ontvangt het ebook in je mailbox (check ook even je spam).